Skip to main content
Topic: No playback, foobar thinks it is... (Read 1498 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

No playback, foobar thinks it is...

Hi all,

Since last night, I can;t play any files in Foobar (FLAC mainly but I've tried an mp3). There's a play symbol next to the tracks and CD Art Display shows the track details yet there's no sound, the progress stays at 0.00 and even if you move the progress bar to halfway through nothing happens...

It's driving me crazy.

Components:
Code: [Select]
Core (2009-05-21 16:00:50)
foobar2000 core 0.9.6.7
foo_abx.dll (2009-05-21 15:57:38)
ABX Comparator 1.3.4
foo_albumlist.dll (2009-05-21 15:59:10)
Album List 4.3.1
foo_burninate.dll (2009-08-02 12:03:38)
Audio CD Writer 3.0.1
foo_cdartdisplay.dll (2008-08-26 00:03:52)
CD Art Display Interface 2.0 final 174
foo_cdda.dll (2009-05-21 15:58:54)
CD Audio Decoder 2.1.4
foo_converter.dll (2009-05-21 15:58:58)
Converter 1.2.1
foo_dsp_std.dll (2009-05-21 15:59:10)
Standard DSP Array 1.0
foo_facets.dll (2009-05-27 18:16:50)
Facets 2008-02-25
foo_fileops.dll (2009-05-21 15:57:42)
File Operations 2.1.2
foo_freedb2.dll (2009-05-21 15:58:00)
freedb Tagger 0.6.1
foo_input_alac.dll (2009-05-29 20:41:55)
ALAC Decoder 1.0.3
foo_input_std.dll (2009-05-21 15:58:46)
Standard Input Array 1.0
foo_playcount.dll (2009-05-29 20:41:38)
Playback Statistics 2.1.9
foo_rgscan.dll (2009-05-21 15:58:30)
ReplayGain Scanner 2.0.8
foo_ui_std.dll (2009-05-21 15:59:16)
Default User Interface 0.9.5
foo_unpack.dll (2009-05-21 15:57:34)
RAR reader 1.2
ZIP/GZIP reader 1.0
foo_vis_shpeck.dll (2009-05-27 18:18:35)
Shpeck - Winamp vis plugins wrapper 0.3.5
foo_wlm.dll (2009-05-29 20:41:48)
Windows Live Messenger Notifier 1.0.7

Running v0.9.6.7 on Vista Home Premium x64

Any ideas?

The only thing I really changed last night was install Rainmeter, although this isn't related to Foobar at all and it happens whether it's open or closed. It was also playing while I was mucking around with it so I don't think it could be that?

[!--sizeo:1--][span style=\"font-size:8pt;line-height:100%\"][!--/sizeo--]Moderation: CODE => CODEBOX.[/size]

No playback, foobar thinks it is...

Reply #1
Try re-select the output device under Preferences > Playback > Output.
Full-quoting makes you scroll past the same junk over and over.

 

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2019