Skip to main content
Topic: TimeWarner/RoadRunner Connection Problem (Read 2730 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TimeWarner/RoadRunner Connection Problem

Greetings, all!

I've been a long-time lurker of the HA.org forums and greatly enjoyed both the information and the camaraderie that exists amongst the members (unless you're still flaunting the greatness of -r3mix, of course! ). Anyway, on to my question/problem...

Recently I'd moved from my home state of Pennsylvania to Austin, TX. There I'd gotten a cable connection via Time Warner/RoadRunner. Much to my dismay, my attempts to bring up HA proved to be futile! Though I'm afraid I lack the networking skill to find where my problem lies exactly, I know that often a traceroute log of the connection attempt can come in handy. To that end, I've included it below:

Code: [Select]
C:\Documents and Settings\User>tracert hydrogenaudio.org

Tracing route to hydrogenaudio.org [209.152.181.169]
over a maximum of 30 hops:

 1     2 ms     2 ms     2 ms  192.168.0.1
 2    10 ms    19 ms    11 ms  10.37.160.1
 3     9 ms     7 ms     7 ms  srp4-0.austtxa-rtr1.austin.rr.com [66.68.2.254]

 4    18 ms    10 ms     8 ms  srp0-0.austtxrdc-rtr2.austin.rr.com [66.68.1.253
]
 5     9 ms    10 ms    10 ms  pos10-3.austtxrdc-rtr4.texas.rr.com [66.68.1.106
]
 6    18 ms    23 ms    17 ms  son0-1-1.hstqtxl3-rtr1.texas.rr.com [24.93.33.22
1]
 7    17 ms    15 ms    17 ms  pop1-hou-P0-3.atdn.net [66.185.133.149]
 8   136 ms   208 ms   222 ms  bb1-hou-P2-0.atdn.net [66.185.150.148]
 9    25 ms    22 ms    24 ms  bb1-dls-P6-0.atdn.net [66.185.152.132]
10   138 ms   205 ms   211 ms  bb2-dls-P2-0.atdn.net [66.185.153.29]
11    35 ms    47 ms    34 ms  bb2-kcy-P6-0.atdn.net [66.185.152.129]
12   126 ms   202 ms   211 ms  bb1-kcy-P1-0.atdn.net [66.185.152.126]
13    48 ms    48 ms    58 ms  bb1-chi-P6-0.atdn.net [66.185.152.124]
14    48 ms    47 ms    49 ms  pop1-chi-P0-0.atdn.net [66.185.141.85]
15    54 ms    47 ms    45 ms  Sprint.atdn.net [66.185.150.218]
16    48 ms    47 ms    49 ms  sl-bb22-chi-5-0.sprintlink.net [144.232.20.90]
17    52 ms    48 ms    47 ms  sl-bb23-chi-13-0.sprintlink.net [144.232.26.50]

18    50 ms    57 ms    50 ms  sl-bb20-atl-10-0.sprintlink.net [144.232.8.133]

19    50 ms    55 ms    57 ms  144.232.29.66
20    59 ms    49 ms    51 ms  leg-208-30-205-130-RIA.sprinthome.com [208.30.20
5.130]
21    49 ms    50 ms    50 ms  border6.pc2-bbnet2.acs.pnap.net [64.94.0.75]
22    53 ms    50 ms    51 ms  itc-3.border6.acs.pnap.net [64.94.6.78]
23    66 ms    68 ms    69 ms  suwC5.gig4-3.edeltacom.com [216.154.207.61]
24    50 ms    50 ms    51 ms  suw0N.gig4-3-6.edeltacom.com [216.154.207.122]
25    73 ms    67 ms    67 ms  66.0.192.252
26     *        *        *     Request timed out.
27     *        *        *     Request timed out.
28     *        *        *     Request timed out.
29     *        *        *     Request timed out.
30     *        *        *     Request timed out.

Trace complete.


My IP currently is 70.112.212.141
  • and am only able to access HA via the use of an open web proxy service.

    I so greatly enjoy HA and the information contained within and would certainly appreciate knowing if there's anything that I can do from my end to allow me to access the site once again.

    Thanks for taking the time to read my post! 

  • : Dynamic, I should have noted.

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2020