Skip to main content
Topic: HA doesn't remember me anymore (Read 3657 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

HA doesn't remember me anymore

Before the site redesign, I used to be able to log in, leaving the "remember me" box ticked and all subsequent visits to the site didn't requre me to login again.

Ticiking the box now seems to have no effect, once I have closed my browser and re-opened it I have to log in again.

EDIT: Slightly incorrect. HA seems to forget who I am after a period of time, no less than around 6 hours.

HA doesn't remember me anymore

Reply #1
Is your browser blocking cookies?
flac>fb2k>kernel streaming>audiophile 2496>magni>dt990 pro

HA doesn't remember me anymore

Reply #2
Quote
Is your browser blocking cookies?
[a href="index.php?act=findpost&pid=226765"][{POST_SNAPBACK}][/a]


Thanks. No I just checked. It's set to allow cookies from any site.  The cookie works for a time but seems to expire fast or something like that. Like just now I've had to re-login since my last post.

HA doesn't remember me anymore

Reply #3
I have the same problem, same browser.

HA doesn't remember me anymore

Reply #4
Same problem here. Everytime I visit the site I have to login. I'm also using Firefox 0.9.2.

HA doesn't remember me anymore

Reply #5
had the same thing

solved it by deleting all cookies and clearing the cache (in firefox).
"We cannot win against obsession. They care, we don't. They win."

HA doesn't remember me anymore

Reply #6
Don't have the problem here (same browser).


HA doesn't remember me anymore

Reply #8
I don't have the problem here either using the same browser.

HA doesn't remember me anymore

Reply #9
I believe the problem is with InvisionBoard and not with Firefox because some other versions and configurations give me the same problem, yet some do not.

HA doesn't remember me anymore

Reply #10
No problem here with Firefox 0.9.2
flac>fb2k>kernel streaming>audiophile 2496>magni>dt990 pro

HA doesn't remember me anymore

Reply #11
Same issue here (0.9.1 + the recent root security fix added manually thru about:config)

I think StephanV has the potential solution for the rest of us:

Quote
solved it by deleting all cookies and clearing the cache (in firefox).

HA doesn't remember me anymore

Reply #12
I think CiTay said it best.

Quote
Is your bookmark really http://www.hydrogenaudio.org/ ?
[a href="index.php?act=findpost&pid=226802"][{POST_SNAPBACK}][/a]


 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2019