Skip to main content

Notice

Please be aware that much of the software linked to or mentioned on this forum is niche and therefore infrequently downloaded. Lots of anti-virus scanners and so-called malware detectors like to flag infrequently downloaded software as bad until it is either downloaded enough times, or its developer actually bothers with getting each individual release allow listed by every single AV vendor. You can do many people a great favor when encountering such a "problem" example by submitting them to your AV vendor for examination. For almost everything on this forum, it is a false positive.
Topic: Exact Audio Copy v1.5 (Read 5446 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Exact Audio Copy v1.5

Exact Audio Copy v1.5 released

Homepage
http://www.exactaudiocopy.de/

Download
http://www.exactaudiocopy.de/en/index.php/resources/download/

Changelog:
Quote
- Fixed a problem with M3U8 files
- Fixed a problem with Log file creation
- Fixed a problem in the AcousticID plugin

No new features. This release did address the following reported issues:
'[Test & ]Copy Image & Create CUE Sheet' and 'Copy Range' created an extraction log file that included the 1st encoder only *
EAC 1.4 produces faulty playlists
EAC v1.4 always writes log for 2nd compressor
korth

Re: Exact Audio Copy v1.5

Reply #1
Checking "Replace spaces by underscores" on Filename tab in the EAC options, spaces in the export directory name will also be converted to underscores (created a new directory). It was not converted in version 1.3. I don't know if it's a specification or a bug, but it's inconvenient  :'(

e.g.
version 1.3: /foo bar/filename_01.wav
version 1.5: /foo_bar/filename_01.wav

Log files are output to the correct directory (version 1.5: /foo bar/logfile.log)
<name>madoka</name>

Re: Exact Audio Copy v1.5

Reply #2
Reported. This is a bug. Though inconvenient, the fix may be shelved until additional fixes/features necessitate another release.
korth

Re: Exact Audio Copy v1.5

Reply #3
Reported. This is a bug. Though inconvenient, the fix may be shelved until additional fixes/features necessitate another release.
Thanks for reporting on my behalf  :)
<name>madoka</name>

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021