Skip to main content

Notice

Please be aware that much of the software linked to or mentioned on this forum is niche and therefore infrequently downloaded. Lots of anti-virus scanners and so-called malware detectors like to flag infrequently downloaded software as bad until it is either downloaded enough times, or its developer actually bothers with getting each individual release allow listed by every single AV vendor. You can do many people a great favor when encountering such a "problem" example by submitting them to your AV vendor for examination. For almost everything on this forum, it is a false positive.
Topic: foo_upnp.fb2k-component (Read 1115 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

foo_upnp.fb2k-component

I am new to foobar2000 -- I  hope this is a simple  question --

my (stereo)  receiver has a  DLNA-DMR interface ---  I add  foo_upnp.fb2k-component so I can stream my audio to it, I got this working yesterday,   but I must have messed  up the  sequence on how to  "play to" the  receiver  and I can't get it work today.

Any help / insight on how to get to work would be greatly appreciated -- Thanks


 

Re: foo_upnp.fb2k-component

Reply #1
This is very bizarre --  I have  installed the current (1.4.6)  version on my laptop (win10/1903/64bit)  and it works find, now on the
win10 (v1903/64b) were it stop working,  in stalled the current version on 2 vm guests  vista and xp  in both cases its work!!!

Is there any sort of logging that show what the problem is where its not working?  Thanks

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021