Skip to main content
Topic: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog (Read 228 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

I noticed that when playing USF files, the sample rate is shown properly in the status bar, but in the details tab of the properties dialog, the sample rate is always shown as 0 Hz.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #1
It works for me. Are you sure your USF sets aren't broken? Please try forcing an info reload.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #2
It's still displaying as 0 Hz even after an info reload. Tested with 1080° Snowboarding, Banjo Kazooie and Super Mario 64.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #3
It seems like I figured out the cause, having "resample to:" unchecked in USF decoder settings causes the sample rate to be filled in as 0 Hz even though the sample rate is displayed properly in the status bar.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #4
No. Having that unchecked causes it to default to probing the files on open for their sample rate. If they are not returning a sample rate, then they are broken, and likely unplayable.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #5
Can you send me a link to the set you tested? Just trying to make sure I'm not playing broken sets without realizing it.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #6
I tested the Goldeneye 007 set from usf.joshw.info, which returns 22047Hz.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #7
It returns 22047Hz for me as well, except it's oddly still being filled in as 0Hz in the properties dialog.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #8
Yeah, thanks for pointing that out to me. As you can see from this, I did a dum. And as you can see from the previous change, I caused it right there. Oops.

Re: foo_input_usf. Sample rate of USF files showing as 0 Hz in properties dialog

Reply #9
It's fixed now, thanks :).

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2018