Skip to main content
Topic: Is there a way to add a missing album art using CUETools? [TOS#6: was Album art] (Read 463 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Is there a way to add a missing album art using CUETools? [TOS#6: was Album art]

Is there a way to add a missing album art using CUETools?
Other than finding said art and replacing manually...


Re: Is there a way to add a missing album art using CUETools? [TOS#6: was Album art]

Reply #2
CUETools can embed a cover found in the source folder while encoding.
Album Art search still hasn't been enabled but would only find covers if it did work.
May I suggest Album Art Downloader XUI
https://hydrogenaud.io/index.php/topic,57392.0.html

Thank you for the suggestion!
I already installed the program and I'm playing with it right now.
Btw, you mentioned that CUETools can embed a cover found in the source folder while encoding. Is it done automatically or do I have to select this option somehow?

Re: Is there a way to add a missing album art using CUETools? [TOS#6: was Album art]

Reply #3
Embed Folder.jpg  http://cue.tools/wiki/CUETools_Advanced_Settings:_Tagging
If not running in batch mode, there's a popup window if a .jpg found is named other than folder.jpg.

When running in a mode where popups are suppressed such as batch mode, you can set alternate .jpg names that will automatically be substituted if folder.jpg isn't found.
http://cue.tools/wiki/CUETools_Advanced_Settings:_Advanced#Cover_Art
korth

 

Re: Is there a way to add a missing album art using CUETools? [TOS#6: was Album art]

Reply #4
Embed Folder.jpg  http://cue.tools/wiki/CUETools_Advanced_Settings:_Tagging
If not running in batch mode, there's a popup window if a .jpg found is named other than folder.jpg.

When running in a mode where popups are suppressed such as batch mode, you can set alternate .jpg names that will automatically be substituted if folder.jpg isn't found.
http://cue.tools/wiki/CUETools_Advanced_Settings:_Advanced#Cover_Art

Thank you!
I checked my settings and they are exactly as in your link so I should be getting those covers. I'll check it next time I'm missing a cover...

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2018