Skip to main content
Topic: fb2k 1.4.1 beta1: missing data display on MP3/AAC radio streams (Read 357 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

fb2k 1.4.1 beta1: missing data display on MP3/AAC radio streams

Updated today over portable 1.4 install (which was working fine) on Windows 7 32-bit.  Immediately noticed this problem:

Most playing radio streams are suddenly missing some or all of the following in both the Properties/General window and in the Status Bar display:  codec, sample rate, channels and occasionally bitrate as well, replaced by just "?".   Here is the code I am using for the Status Bar display:

[%album artist% - ]['['%album%[ CD%discnumber%][ #%tracknumber%]']' ]%title%[ '//' %track artist%]  | %codec% | %bitrate% kbps | %samplerate% Hz | $info(bitspersample) b | %channels% | %playback_time%[ / %length%]

Painfully obvious on all MP3/AAC streams, but for some reason does NOT affect OPUS or FLAC streams.  Also does NOT affect audio files of any codec.   Change back to original 1.4 install and problem disappears.  Ideas?


 

Re: fb2k 1.4.1 beta1: missing data display on MP3/AAC radio streams

Reply #1
Bug confirmed, thanks for reporting.

Re: fb2k 1.4.1 beta1: missing data display on MP3/AAC radio streams

Reply #2
Bug confirmed, thanks for reporting.

Hi Peter:  this problem persists with 1.4.1 beta2 installed over portable 1.4 final, but this time ONLY with MP3 codec stations;  AAC has been fixed.  See screenshots of same MP3 stream in 1.4 vs. 1.4.1 beta2:



Re: fb2k 1.4.1 beta1: missing data display on MP3/AAC radio streams

Reply #3
Problem with MP3 streams verified and fixed for the next update, thanks for your patience.

Re: fb2k 1.4.1 beta1: missing data display on MP3/AAC radio streams

Reply #4
OK Peter glad to know it;  thank YOU for your player and YOUR patience with all of us.

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2018