Skip to main content

Notice

If you are using a Hotmail or Outlook email address, please change it now, as Microsoft is rejecting all email from our service outright.
Topic: foo_youtube (Read 254172 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: foo_youtube

Reply #1300
Thank you for the component,I have been using it for a long time,everything works fine!
Is it possible to sync audio and video when viewing m3u8 IPTV playlists? Can this be implemented in the next version of the component?

Re: foo_youtube

Reply #1301
Hi, guys! foo_youtube suddenly stopped working for me... I'm using the last versions of all components. Here is the console log:

Code: [Select]
foo_youtube: [audio] opening webm dash 2674kb 126kbps, opus 48000hz 2ch 128kbps
foo_youtube: [audio] opening webm dash 2674kb 126kbps, opus 48000hz 2ch 128kbps
foo_youtube: [video@26F3BAE8] opening webm dash 876kb 41kbps, vp9 480p 30fps 41kbps
foo_youtube: [error] VSFilter: ClassFactory cannot supply requested class

It seems VSFilter to be the problem. A few days ago I put XySubFilter_3.1.0.752_x64 instead of XySubFilter_3.1.0.752_x86 (the upper log is with this version) and it started working again, but this morning it refuses to start playing - just freezes. In the console it only gives me this:
Code: [Select]
foo_youtube: [audio] opening webm dash 1769kb 138kbps, opus 48000hz 2ch 128kbps
foo_youtube: [video@0DB1EC50] opening webm dash 4540kb 356kbps, vp9 1080p 30fps 356kbps

Here is the status information with XySubFilter_3.1.0.752_x64 (it was working that way, before suddenly stopped without chaining anything):
Code: [Select]
ffmpeg (internal):
lavf 58.29.100, lavc 58.54.100, lavu 56.31.100
youtube-dl (external):
2020.9.20
VSFilter (external):
%1 is not a valid Win32 application.
LAV Filters (external):
Splitter 0.74.1, Video 0.74.1
madVR (external):
0.92.17
libcurl (internal):
libcurl/7.68.0 Schannel zlib/1.2.11 brotli/1.0.7 nghttp2/1.40.0

and with XySubFilter_3.1.0.752_x86 (not working at all giving me this "ClassFactory cannot supply requested class" error):
Code: [Select]
VSFilter (external):
3.1.0.752
LAV Filters (external):
Splitter 0.74.1, Video 0.74.1
madVR (external):
0.92.17
libcurl (internal):
libcurl/7.68.0 Schannel zlib/1.2.11 brotli/1.0.7 nghttp2/1.40.0
ffmpeg (internal):
lavf 58.29.100, lavc 58.54.100, lavu 56.31.100
youtube-dl (external):
2020.9.20

Any help would be appreciated! Thank you in advance!

Re: foo_youtube

Reply #1302
Well... I found out what causing the problems - when I use ASIO4ALL most of the videos don't start at all. When I use my sound card ASIO driver (ASIO E-MU 0404) everything works fine... weird  :o
Still I don't get what's the deal with this "ClassFactory cannot supply requested class" error...

Re: foo_youtube

Reply #1303
IIRC foo_youtube only support VSFilter or xy-VSFilter and only 32-bit version



Re: foo_youtube

Reply #1306
Hi all, I have a problem.
I adding my youtube playlist via File -> Youtube Source -> Load channel or playlist...
There is a playlist created in Foobar, all is OK
But in View -> Youtube Source -> Auto-Updated Playlists - it's empty, I can't see this playlist

Re: foo_youtube

Reply #1307
Is this a channel? If so, have you clicked on the playlists entry again after it was added? Some time ago, the behavior was changed so that when you first add a playlist, you need to select it again for it to show up in auto-updated playlists.

Re: foo_youtube

Reply #1308
Is this a channel? If so, have you clicked on the playlists entry again after it was added? Some time ago, the behavior was changed so that when you first add a playlist, you need to select it again for it to show up in auto-updated playlists.
Yep it's a playlist, with "/playlist?list=" in the link
I tried to select it, play it, but no luck - auto-updated playlists window still empty
I'm using Foobr2k 1.4.3 with the latest subj 3.6.1

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2020