Skip to main content
Topic: Weird sound skipping (Read 5795 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Weird sound skipping

So I have this weird issue where I'm listening to a song in tta format. While I'm listening to the song, the sound just completely stops (skips) for either a moment or a couple seconds and then the song continues on from the segment where there was no sound. I ran an integrity scan on these files and they show no problems at all. I even spoke with other people who had the same file(s) and apparently they had no problems at all. I even converted the file into flac and the problem is still the same (that's probably really obvious), so I'm really confused. Why are these weird skips happening? I don't think it's a file issue at all.

Weird sound skipping

Reply #1
Is the file skipping always at the same place in song?
Error 404; signature server not available.

Weird sound skipping

Reply #2
Yes it's always at the same part of the song.

Weird sound skipping

Reply #3
I can't seem to find the Edit button the posts, so I'm gonna have to post a consecutive reply, sorry. I played this same file on another media player (JRiver Media Center) and I don't hear any skips at all. So I guess this is a foobar issue then.


Weird sound skipping

Reply #5
Probably the bug is not in foobar2000, but in foo_input_tta.

And make sure that you use the latest version of this plugin.

Weird sound skipping

Reply #6
@ includemeout Ah I see now

:EDIT:

@lvqcl Well I went to preferences and clicked update plugin, it says I have the latest tta plugin. So you're saying I should delete it and redownload it?



Weird sound skipping

Reply #9
@ A_Man_Eating_Duck
Not sure what you mean or how to use that thing.

@lvqcl
Well the latest update I have for my tta decoder is 2.4.4. I guess that isn't the latest version?



 

Weird sound skipping

Reply #12
Wow thank you. It's fixed now.

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2019