Skip to main content
Topic: foo_playlist_attributes (Read 103468 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #225
hmm ... while thinking about sending you the playlists and trying to find out which of the fpl-files in the directory are "Default" and "Insertion", I noticed something strange. It might be an indication that the fpl-file is corrupt.

There is one fpl-file which only contains one single song, but i have no such playlist open. However, the song saved in there is one which I think i only queued to "Insertion" lately.

I made another zip with index.dat from the playlist-folder as well as two fpl-files which i think are the ones from "Default" and "Insertion". The one with 481 bytes being "Insertion" I assume. Only thing I changed was that I shortened the "Default"-list from something over 1000+ songs to only 10.

Maybe these files help you?

I meanwhile will try to set up a completely new Insertion2-playlist

Re: foo_playlist_attributes

Reply #226
Ah, ok. Interesting though. That cfg is three times bigger than mine... *cough*...  ??? :D Er, I mean, mine is only 382 bytes for over 40 playlists. And I've never had any problems with "insertion" playlists. (This is not innuendo, I promise! :D )

Shutting up now...

Re: foo_playlist_attributes

Reply #227
Setting up a new Insertion-playlist didnt bring any improvement.
Quote
"That cfg is three times bigger than mine... *cough*"
?

Which one exactly? I didnt fully understand what you mean. Do you think you found the reason for my issue? And don't worry about possible innuendos. I'm good at enduring criticism. xD


Re: foo_playlist_attributes

Reply #229
Which one exactly? I didnt fully understand what you mean.
The first zip you posted, the cfg settings. No idea if it means anything. (Also, I was just being silly and going for a laugh ;) ).

Re: foo_playlist_attributes

Reply #230
@TheLomaxx: With your description I could finally reproduce and fix the problem. I could also detect and fix another slightly related problem in this area. Hower, I have still no access to the components site to upload the new version, but as all the three bugs, which I've fixed, were existing for more than 8 years, it's probably not that urgent.

By the way: You can avoid at least the unwanted removing of skipped tracks on your default playlist by setting "Playback on active playlist" to enabled. I had set it and that was the reason, why I couldn't first reproduce the second part of your error report.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #231
What is the problem with accessing component repository? If you have password problems or similar, I think you should PM Peter.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #232
@fbuser: Awesome that you could reproduce the bug. Thanks for your work on both the bugfixing and the creation of the plugin. I'll patiently wait until your repository problem was resolved.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #233
The new version is now uploaded to the component repository.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #234
Can you please upload 0.5.2 somewhere? Just in case there's a need to install fb2k on WinXP.
Magically yours
Raistlin

Re: foo_playlist_attributes

Reply #235
Can you please upload 0.5.2 somewhere? Just in case there's a need to install fb2k on WinXP.
Sorry, no. I did not drop the support for WinXP in order to upload an outdated version of the component with known bugs to support WinXP again.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #236
Too bad. I missed 0.5.2 somehow so I have only 0.5.1.
Magically yours
Raistlin

Re: foo_playlist_attributes

Reply #237
@GCRaistlin,

I sent you a PM.


Re: foo_playlist_attributes

Reply #239
Having trouble getting the bookmark functionality to work.

I would like to be able to have a specific playlist start from its previous location whenever I load that playlist. I have enabled the bookmark setting everywhere I can find it but it still doesn't seem to work (just trying to get it to work for all playlists to start with). I am sure that I am missing something simple.

Also, I assume that the bookmarking for a specific playlist is remembered after fb2k is closed via a template, correct?

Re: foo_playlist_attributes

Reply #240
What do you mean with "load that playlist"? If you mean, that you load playlists with "File -> Load playlist", it doesn't work for formats other than for fpl playlists. For this format it should work, also if you use a template. If you are using fpl playlists, please post your complete settings for further analyses.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #241
I am loading the playlist through the command line and that appears to be the problem because fb2k shows that playlist as "New Playlist" as opposed to the actual playlist name that has a template.

Here is the command line:
c:\foobar2000\foobar2000 music.fpl

Re: foo_playlist_attributes

Reply #242
In this case you have only two options:
- you define a template for "New Playlist", but if you want different templates for different loaded playlist, this wouldn't work
- you apply the attributes individually to each playlist, but this might be much more work

Re: foo_playlist_attributes

Reply #243
I am also need this verse of plugin because i am still use XP, someone can help me with that?
Thank you.

I didn't notice the lack of XP support until after I'd updated to version 0.5.5, and while I don't use Playlist Attributes all that much, so far version 0.5.5 has been working normally, as best as I can tell, despite the lack of XP support.

I really don't know why being able to download the previous version for XP is an issue though, especially as the bugs fixed are years old, so obviously they weren't too much of an issue. I'll send you a PM with a link for version 0.5.2.

Re: foo_playlist_attributes

Reply #244
In this case you have only two options:
- you define a template for "New Playlist", but if you want different templates for different loaded playlist, this wouldn't work
- you apply the attributes individually to each playlist, but this might be much more work
I no longer need to use the command line so everything is working as it should now, thanks for the replies. :)

Re: foo_playlist_attributes

Reply #245
Hi there @fbuser :)

I'm getting a small inconsistency when switching between playlists with custom DSPs set.

In Preferences > [...] > Playback settings, I have enabled 'Playback on active playlist' as global default. Playlist #1 has DSP chain A, while Playlist #2 has DSP chain B. Start playing a track in Playlist #1, stop and switch to #2. If starting playback with double-click in playlist, DSP is applied correctly. However if starting playback with the Play button, Playlist #2 has DSP chain A instead of B. If pressing Stop and Play again, Playlist #2 then has correct DSP chain B.

The same happens when switching to a playlist with all settings on 'Global', the previous DSP (and perhaps other attributes?) are used on first Play button only.

(Tested on fresh portable FB 1.4.3 with only PA 0.5.5 installed, Win10)

Cheers

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2019