Skip to main content

Notice

Please note that most of the software linked on this forum is likely to be safe to use. If you are unsure, feel free to ask in the relevant topics, or send a private message to an administrator or moderator. To help curb the problems of false positives, or in the event that you do find actual malware, you can contribute through the article linked here.
Topic: Cannot get coverart to show up with Vorbis, and neither Sandisk Clip  (Read 6322 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Cannot get coverart to show up with Vorbis, and neither Sandisk Clip

I have searched and searched and tried many many times and I just cannot get cover art to work with anything but MP3 and AAC.
I tried  METADATA_BLOCK_PICTURE, and the folder.jpg tricks, but they didn't work. On the Sansa Fuze+ it just refused to show up, and on the Sandisk Clip Sport (I owned a Fuze+ previously and recently bought a Clip Sport) it doesn't play the file at all.  I tried researching Opus to see if it would have a better cover art system, but it is so new that there is very little information on the internet about it.  Am I missing something here, or is this a known bug? Something I should ask on the developers of the codec's site? I'm  basically at the point where I like the way Vorbis sounds, and I dislike the proprietary nature of AAC,  but I am a stickler for my music art so I do what I have to.

Any ideas? I'm really at ends here. 

 

Cannot get coverart to show up with Vorbis, and neither Sandisk Clip

Reply #1
On the Sansa Fuze+ it just refused to show up,

I have a Fuze+, and it displays folder.jpg with no problems. However, it has to rebuild its internal database to locate a new folder.jpg if it's already assigned one of the generic images.

When I want to update the album art, I delete the album and turn the Fuze+ on so it will remove that album from its database. I don't know if there are any better ways to do that.

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021