Skip to main content

Notice

Please note that most of the software linked on this forum is likely to be safe to use. If you are unsure, feel free to ask in the relevant topics, or send a private message to an administrator or moderator. To help curb the problems of false positives, or in the event that you do find actual malware, you can contribute through the article linked here.
Topic: foo_unpack problem (Read 2756 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

foo_unpack problem

Somewhere between 0.43 (I think) and the current build (0.58c), the foo_unpack component lost the ability to load files with non-latin character filenames (i.e. chinese ideographs, japanese kanji, etc.) that were compressed into a RAR archive. I think it was the 0.50 build of the component that first showed this problem.

Currently, if an archive file with filenames that contain the offending characters is loaded, they are just ignored. (i.e. only files with english filenames are loaded.) Unarchiving the files and loading them directly hasn't had any problems.

I'm running Win2k; currently using the WinNT build of 0.58c.

(ot: It's so nice to have a player that fully supports unicode.)

foo_unpack problem

Reply #1
fixed in 0.586, i have no idea how it could have possibly worked at all before.
We are the bork. Your software bugs will be added to our own. Resistance is futile.

foo_unpack problem

Reply #2
Not to sound ungrateful or anything... :)

Well, the files with non-latin character filenames work now in foo_unpack 0.586, but I think it may have lost the ability to read regular English filename'd files?

foo_unpack problem

Reply #3
redownload
We are the bork. Your software bugs will be added to our own. Resistance is futile.

 

foo_unpack problem

Reply #4
Yay! Everything a-ok now. Thanks for all your hard (and fast!) work. It's greatly appreciated.

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021