Skip to main content

Notice

Please note that most of the software linked on this forum is likely to be safe to use. If you are unsure, feel free to ask in the relevant topics, or send a private message to an administrator or moderator. To help curb the problems of false positives, or in the event that you do find actual malware, you can contribute through the article linked here.
Topic: 0.92 can't get random cover images (Read 1672 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

0.92 can't get random cover images

I'm using foobar .92 and album covers work normally in folders.
But I can't get random covers working, I've added this line "-components\*$rand(4).png" and I've put in the 4 images in the components folder named default0, default1, etc. and all I get is a black screen, Anyone know what wrong?

Here's how my settings window looks like:
http://azer.homeip.net/ravi/temp/album.JPG

and my folder:
http://azer.homeip.net/ravi/temp/folder.JPG

thanks for any help

0.92 can't get random cover images

Reply #1
My random cover art string work very well under 0.9.2:

Code: [Select]
-components\albumart\no-cover-$num($rand(18),2)*


- Try to remove ".png" in the end of the string.
- Try to replace "*" in the middle of the string with "default"

0.92 can't get random cover images

Reply #2
My random cover art string work very well under 0.9.2:

Code: [Select]
-components\albumart\no-cover-$num($rand(18),2)*


- Try to remove ".png" in the end of the string.
- Try to replace "*" in the middle of the string with "default"


thanks for the help, your advice kind of helped, got it working by changing it to this:

-C:\Program Files\foobar2000-092\mods\art\default$rand(5).png

thanks for the tip.

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021