Skip to main content

Notice

Please note that most of the software linked on this forum is likely to be safe to use. If you are unsure, feel free to ask in the relevant topics, or send a private message to an administrator or moderator. To help curb the problems of false positives, or in the event that you do find actual malware, you can contribute through the article linked here.
Topic: CUERipper failing due to "..." at the end of album title (Read 425 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Using version 2.1.8HR1.

I have an album with title ending with "...".
At some point, CUERipper fails saying that it doesn't find "a part of the path".

I removed "..." from the title, it's now working.

Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #1
I can confirm this Issue. On CueTools 2.17 I've never  had this Problem.

Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #2
Instead of deleting the three dots from the title, you could use the Ellipsis [1] Unicode character "…" instead of the three dots. In this case, the "…" will also show up in the path.

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Ellipsis

 

Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #3
CueTools 2.17  was removing the three dots at the end of the path, without user intervention. Somthing has changed, so CueTools 2.18 can't handle this.


Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #4
In the meantime, a fix has been prepared for album titles containing three dots at the end.
Feel free to test the updated CUETools build found here:
https://github.com/gchudov/cuetools.net/pull/99

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021