HydrogenAudio

Hosted Forums => foobar2000 => 3rd Party Plugins - (fb2k) => Topic started by: mig on 2003-06-03 15:55:23

Title: foo_minibar no font
Post by: mig on 2003-06-03 15:55:23
Click on the link to see my view of the foo_minibar plug-in: http://home.nyc.rr.com/mgarrido/foo_minibar_nofont.jpg (http://home.nyc.rr.com/mgarrido/foo_minibar_nofont.jpg)

But in the source code's .rc file, I see that in resource view the font he uses displays properly... Anyone have an idea
why this is?

- Miguel

p.s. - Here is a screenshot of how the minibar plug-in is intended to look: http://home.nyc.rr.com/mgarrido/foo_minibar.jpg (http://home.nyc.rr.com/mgarrido/foo_minibar.jpg)
Title: foo_minibar no font
Post by: musicmusic on 2003-06-03 17:38:51
You need Windings font, you probably do, Is that WindowBlinds in your screenshot? Disable it, it messes with the fonts in the dialogue.
Title: foo_minibar no font
Post by: mig on 2003-06-03 17:50:21
The font is Webdings and yes, I have it installed (since I can see the font in the VC.NET IDE & in Word), and it's not Window Blinds, it's Windows XP (I just have a 3rd party visual style, and that shouldn't mess with anything, because it uses the UxTheme APIs that render the default visual styles).

- Miguel
Title: foo_minibar no font
Post by: Curi0us_George on 2003-06-03 18:17:03
Well, it seems that it does mess with the font, though.  I'm not really sure what to tell you.  Try switching to a standard windows theme (i.e. Luna) and see if it works then.
Title: foo_minibar no font
Post by: mig on 2003-06-03 18:23:51
crap, you're right....

hmm... any suggestions??
Title: foo_minibar no font
Post by: Curi0us_George on 2003-06-03 18:27:35
I really don't have any idea.  It shouldn't mess with the font at all, but for whatever reason, it does.  I don't know enough about themes to tell you if there's a way to change that behavior.
Title: foo_minibar no font
Post by: mig on 2003-06-03 19:37:02
Thanks, I just changed visual styles & it works.  Will be keeping this one
Title: foo_minibar no font
Post by: Curi0us_George on 2003-06-03 20:18:40
Cool.  Glad it's working for you now. 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021