Skip to main content
Recent Posts
1
3rd Party Plugins - (fb2k) / Re: Columns UI
Last post by Targaff -
musicmusic, you're absolutely right - I woke up in the middle of the night and realized that I only saw the error when i was using that comparison because it was working; once I took it out I couldn't see anything at all.  I found the error, there was an $if in another section where there should've been an $if3.
2
General - (fb2k) / How to point .fpl to new drive address
Last post by thelonius -
Hi,

Just replaced an old Win 10 32 bit with new Win 10 64 bit. My music library is now D: drive rather C: on the old machine. I can play from my library but the path for the playlists created on the old machine still show C: drive. How do I point the load playlist command to the D: address?

Thanks,
thelonius
4
General - (fb2k) / Re: [foobar & m-TAGS] Problems with max tag length
Last post by wcs13 -
Wow ! That was so easy ! Thanks fbuser for that amazing tip.

I had been looking for such settings in the Advanced preferences (and maybe they should be included actually, because I would never have thought of modifying a separate text file, lol).

FYI I had to set defaultMetaMax=6000 , because my longest string appeared to be just a little over 5000 chars.
9
3rd Party Plugins - (fb2k) / Re: foo_youtube
Last post by 3dyd -
@ApacheReal
Should be fixed in beta8.

Audio Playback quality rule test show something like image on attachment, seems happened on local files
Fixed in beta8. Now it falls back to file name if title is unknown. Note though that now it does not analyze local files when starting video playback (what I suppose was the use case from your screenshot), so there likely will be no items at all.

foobar 1.4.3 crashes on youtube videos.
Youtube Source 3.0 beta 7, Windows XP sp3
----
reported on fy.3dyd.com w/o foobar dump files
I was not able to reproduce the crash. It might be related to customized criteria, so it would be great if you could provide steps to reproduce or send crash dump.

I noticed that with the latest beta, support for /user/live links is broken.
Fixed in beta8.

I think there is a regression relative to the 2.X versions. If you leave a youtube track paused and you try to play it again after some hours, cpu spikes and foobar2000 becomes barely recoverable . In past versions it would popup the console  with read error (as the steam becomes expired), and  you could resolve it easily by just replaying the track from the beginning.
Hmm, are you talking about live streams? Because in case of regular videos 2.x was downloading them regardless of pause state, so there should have been no read error.

Does foobar2000 with foo_youtube suppose to lock installed LAV Filters dll when it already set as managed?
...
edit: Okay, I didn't see on status, it show system, alt. So does it prefer LAV on system by default?
It prefers newer version (or one from the system if they are equal). This behavior comes from times when there was _preconf package and does not seem to be a good approach nowadays. I'll change it in next update.
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2019