Skip to main content

Notice

Please note that most of the software linked on this forum is likely to be safe to use. If you are unsure, feel free to ask in the relevant topics, or send a private message to an administrator or moderator. To help curb the problems of false positives, or in the event that you do find actual malware, you can contribute through the article linked here.
Topic: Yet another buttons (Read 13205 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Yet another buttons

Ok, its me again.
This time they are made to kind of match the Marina Ergo VS.
Hard to decide which style, since this VS has so tiny buttons.
I prefered to go glassy look now.

here it is:



Your feedback is welcome.

PS.
I was not very sure about the hover state symbol colors, for now they will remain like that till someone give me a better color idea.
Imo they are ok like that.

Yet another buttons

Reply #1
They look pretty slick...i just put them in......Could you maybe release a black color version?

Yet another buttons

Reply #2
Hmm,


Yet another buttons

Reply #3
That was fast......thx

Yet another buttons

Reply #4
umm. Where do i put them buttons to get them to show in foobar? I'm a bit new with this althoug i've beeb using foobar for 2 years now... I haven't really figured out all its features yet... :P

Yet another buttons

Reply #5
Quote
umm. Where do i put them buttons to get them to show in foobar? I'm a bit new with this althoug i've beeb using foobar for 2 years now... I haven't really figured out all its features yet...
[a href="index.php?act=findpost&pid=269682"][{POST_SNAPBACK}][/a]


You need the latest Columns UI.
Then go to its preferences and "Other" tab, there is a option to load buttons.

Yet another buttons

Reply #6
so i just save the picture of the buttons in this tread and then I use that tab in preferences that you suggested... I have the columns ui 0.1.2

Yet another buttons

Reply #7
I just can't get it to work. Any suggestions?

and hmm, what does this mean: ERROR (foo_ui_columns) : Failed to load libpng. Ensure you have libpng and zlib present in an appropriate location.
INFO (CORE) : startup time: 401 ms


?


Yet another buttons

Reply #9
Ok, thank you =)

Yet another buttons

Reply #10
Hi Krpano,

the buttons are fantastic!

Thanks

Yet another buttons

Reply #11
Thx.
 

here are some more.








Unfinished.
"Removed, because its done.
look a bit below and you can find it."

Yet another buttons

Reply #12
Those last buttons are looking nice Krpano.just checked them out and they sit nice in my config.........I look forward to the finished product

Yet another buttons

Reply #13
Here is i believe the last one .
Im into serious personal problems now and i have no more time or inspiration.
Sry for that.


Yet another buttons

Reply #14
Thx krpano theyre looking nice and running fine.
Keep strong mate.......your not alone with the personal problems..its "critical times hard to deal with " for everyone.

Yet another buttons

Reply #15
Thanks for the buttons.  The first set looks especially nice.

Yet another buttons

Reply #16
Thx guys.

Yet another buttons

Reply #17
Krpano,

Would appreciate a link to your buttons if they still exist please.  :-D  They are sweet!

Yet another buttons

Reply #18
Thanks a ton,
  Will
God Bless U.S.A

Yet another buttons

Reply #19
thx 4 the buttons. coooooool.
JUst fOObar, JuSt MuSiC.

Yet another buttons

Reply #20
My first atempt to make my own buttons 

Yet another buttons

Reply #21
Lol, I get some kind of weird error. Well, not really an error but just weird:P
He shows the buttons in pairs of two instead of one, and he also shows the button icons when they supposed to be pressed. What the hell am I doing wrong?

I can post a screenshot if you guys don't understand it

Nice buttons btw

Yet another buttons

Reply #22
Anyone who knows how I can fix those buttons?

TIA

Yet another buttons

Reply #23
Not sure if this is ur answer but....
Preferences-> Display-> Columns UI-> Other-> and tick 'bitmap includes mouseover images'
Then restart

Yet another buttons

Reply #24
Quote
Not sure if this is ur answer but....
Preferences-> Display-> Columns UI-> Other-> and tick 'bitmap includes mouseover images'
Then restart
[a href="index.php?act=findpost&pid=285552"][{POST_SNAPBACK}][/a]


Yes that's it! Great, thanks many times!

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021