Skip to main content

Notice

Please be aware that much of the software linked to or mentioned on this forum is niche and therefore infrequently downloaded. Lots of anti-virus scanners and so-called malware detectors like to flag infrequently downloaded software as bad until it is either downloaded enough times, or its developer actually bothers with getting each individual release allow listed by every single AV vendor. You can do many people a great favor when encountering such a "problem" example by submitting them to your AV vendor for examination. For almost everything on this forum, it is a false positive.
Topic: CUERipper failing due to "..." at the end of album title (Read 340 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Using version 2.1.8HR1.

I have an album with title ending with "...".
At some point, CUERipper fails saying that it doesn't find "a part of the path".

I removed "..." from the title, it's now working.

Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #1
I can confirm this Issue. On CueTools 2.17 I've never  had this Problem.

Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #2
Instead of deleting the three dots from the title, you could use the Ellipsis [1] Unicode character "…" instead of the three dots. In this case, the "…" will also show up in the path.

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Ellipsis

Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #3
CueTools 2.17  was removing the three dots at the end of the path, without user intervention. Somthing has changed, so CueTools 2.18 can't handle this.


Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title

Reply #4
In the meantime, a fix has been prepared for album titles containing three dots at the end.
Feel free to test the updated CUETools build found here:
https://github.com/gchudov/cuetools.net/pull/99

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021