Skip to main content

Notice

Please note that most of the software linked on this forum is likely to be safe to use. If you are unsure, feel free to ask in the relevant topics, or send a private message to an administrator or moderator. To help curb the problems of false positives, or in the event that you do find actual malware, you can contribute through the article linked here.
Topic: a bun in the new mad plugin? (Read 3331 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

a bun in the new mad plugin?

When I try to add a directory in the playlist winamp(2.77) hangs, it only happens when i use the new in_mad.dll all other plugins work great.
Anyone else having the same prob?

a bun in the new mad plugin?

Reply #1
Yes, but it doesn't hang forever.
Give a little time damit!
it takes about 7 secs to come back to life for me.

a bun in the new mad plugin?

Reply #2
nope..for me it hangs forever and need alt-ctrl-del to close it
maybe it had to do something with the updated read_file.dll...
I ll search on it some more

a bun in the new mad plugin?

Reply #3
[deleted]

a bun in the new mad plugin?

Reply #4
Ok I just found what was wrong... I had disabled by mistake the fast playing time calculation in mad plugin this causeed the huge loading times making me think that the program hangs.
So theres nothing wrong in the new plugin (no bug or bun )

a bun in the new mad plugin?

Reply #5
Quote
Originally posted by zaf
nope..for me it hangs forever and need alt-ctrl-del to close it
maybe it had to do something with the updated read_file.dll...
I ll search on it some more
wrong, MAD does not use read_file.dll, neither do any other third-party plugins (except for my ones). (this is kinda delayed reply, but wth...)

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021