HydrogenAudio

CD-R and Audio Hardware => CUETools => Topic started by: Thomas C. on 2021-04-16 16:00:25

Title: CUERipper failing due to "..." at the end of album title
Post by: Thomas C. on 2021-04-16 16:00:25
Using version 2.1.8HR1.

I have an album with title ending with "...".
At some point, CUERipper fails saying that it doesn't find "a part of the path".

I removed "..." from the title, it's now working.
Title: Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title
Post by: Fladder72 on 2021-04-16 16:33:55
I can confirm this Issue. On CueTools 2.17 I've never  had this Problem.
Title: Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title
Post by: c72578 on 2021-04-17 04:16:29
Instead of deleting the three dots from the title, you could use the Ellipsis [1] Unicode character "…" instead of the three dots. In this case, the "…" will also show up in the path.

[1] https://en.wikipedia.org/wiki/Ellipsis
Title: Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title
Post by: Fladder72 on 2021-04-17 13:11:21
CueTools 2.17  was removing the three dots at the end of the path, without user intervention. Somthing has changed, so CueTools 2.18 can't handle this.

Title: Re: CUERipper failing due to "..." at the end of album title
Post by: c72578 on 2021-04-18 23:46:35
In the meantime, a fix has been prepared for album titles containing three dots at the end.
Feel free to test the updated CUETools build found here:
https://github.com/gchudov/cuetools.net/pull/99
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021