Skip to main content

Notice

Please be aware that much of the software linked to or mentioned on this forum is niche and therefore infrequently downloaded. Lots of anti-virus scanners and so-called malware detectors like to flag infrequently downloaded software as bad until it is either downloaded enough times, or its developer actually bothers with getting each individual release allow listed by every single AV vendor. You can do many people a great favor when encountering such a "problem" example by submitting them to your AV vendor for examination. For almost everything on this forum, it is a false positive.
Topic: Opening latest topic of Foobar's fora (Read 2414 times) previous topic - next topic
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Opening latest topic of Foobar's fora

Opening latest topic of Foobar's fora from the portal gives me a blank page.
Using Phoenix 0.5
"You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you."

Opening latest topic of Foobar's fora

Reply #1
no problem here 

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.4a) Gecko/20030403 Phoenix/0.5
still LAME 3.96.1 --preset extreme -q 0 -V 0 -m s at least until 2005.

Opening latest topic of Foobar's fora

Reply #2
Quote
Opening latest topic of Foobar's fora from the portal gives me a blank page.
Using Phoenix 0.5

Similiar problems here, using Mozilla/5.0 (WindowsNT 5.1;pl-PL;rv:1.3) Gecko/20030312.

I'm getting blank page after clicking "go to first unread" icon, and after posting new article (article is posted fine, but there's no redirection page).

 

Opening latest topic of Foobar's fora

Reply #3
I think I fixed it now.
Juha Laaksonheimo

 
SimplePortal 1.0.0 RC1 © 2008-2021