Skip to main content

Topic: Foobar v1.2.x doesn't restart to play after long "Pause" (Read 814 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
  • AndreaT
  • [*][*]
Foobar v1.2.x doesn't restart to play after long "Pause"
Hello Folks,

I have to report that, surely from Version 1.2.1 and still present in Ver 1.2.3 Beta2, my Foobar2000 doesn't restart to play after a long "Pause" (about 1 hour or more).

I am running it on a Windows 7 32bit OS with 4 GB RAM, all the MS SP/patches installed, and having ASIO as my standard output.
The ASIO driver I am using is the last version provided by MOTU (my DAC is the MOTU 896 mk3 hybrid).

The problem is easy to replicate, at least on my system: start to play something, pause it for at least 1 hour, then un-pause it: foobar should starve in tempt to restart the play.

To have foobar working again I have to close it and restart.

Kind regards,
Andrea

  • db1989
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Foobar v1.2.x doesn't restart to play after long "Pause"
Reply #1
Moved from 3rd Party Plugins. Have you tested whether pausing other applications using the same output method also causes freezing?

  • AndreaT
  • [*][*]
Foobar v1.2.x doesn't restart to play after long "Pause"
Reply #2
Hello db1989, sorry for having posted in the wrong thread, I was believing to be under the Suppport...

Regarding your question, I didn't tested other application because I am using only foobar.
Thanks to your suggestion, I will instal a demo version of JRiver and I will test it soon.

Regards, Andrea

  • db1989
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Foobar v1.2.x doesn't restart to play after long "Pause"
Reply #3
Thanks, as that may help determine whether the problem is in fb2k itself or in the drivers.