Skip to main content

Topic: Is HA having connection problems? (Read 2379 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
  • db1989
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Is HA having connection problems?
Frequently, when loading any page from the domain, my browser hangs on an empty loading page before eventually returning a timeout error. I have to reload a few times and/or wait until the page becomes available and can be loaded. I had to do it before posting this, for instance.

I can’t think of anything out of the ordinary about my setup that would make this an isolated occurrence. But then again, no one else has mentioned anything like this. So, has anyone else experienced the same or a similar issue?

If it is indeed not just me, could an administrator comment on what’s happening?
  • Last Edit: 18 February, 2012, 03:22:08 PM by db1989

  • db1989
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Is HA having connection problems?
Reply #1
Anyone? I’m still getting this.

Is it just my connection? Or just me overall? You can tell me.
  • Last Edit: 23 February, 2012, 02:53:29 PM by db1989

  • psycho
  • [*][*][*]
Is HA having connection problems?
Reply #2
I have no problems whatsoever with HA.

Try using DNS server with IP 8.8.8.8 (google's DNS) and see how it goes with that... if it won't resolve your issue, try deleting your internet browser cache and/or history... If that won't help, try with a different internet browser.
lame -V 0

  • db1989
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Is HA having connection problems?
Reply #3
I’ve observed this on two different systems, each running a different browser, both having had their caches and all other data cleared countless times.

Next you’ll be asking me if I’ve tried turning it off and on again.

I find it hard to believe that the cause is something weird on my end of the connection, since I haven’t had recurrent timeouts like this with any other site.

  • tpijag
  • [*][*][*][*][*]
Is HA having connection problems?
Reply #4
Just another data point. no problems here. maybe pebkac 
If the isolated problems last long enough, maybe a visual ping/trace, such as ping plotter might help.  PingPlotter
When I think an issue might be on my end this has helped:

Network Tools

It's just me
  • Last Edit: 23 February, 2012, 06:35:55 PM by tpijag

  • db1989
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Is HA having connection problems?
Reply #5
Well, it still happens for me. No one else? Really?

maybe a visual ping/trace, such as ping plotter might help.  PingPlotter

Thanks, this is worth a try later.

downforeveryoneorjustme said it was just me, so clearly we must go deeper!