Skip to main content

Topic: Hydrogenaudio Server Switch (Read 99349 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
  • lvqcl
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #50
I'm using Opera 9.63 and cannot switch between About Me/Topics/Posts/Comments/Friends in smb.'s profile. 
All other works great.

  • metalboy
  • [*][*][*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #51
Anyone else noticing problems with the "Forum Options" dropdown at the top of a subforum view and NoScript on Firefox?  I've got the latest FF (3.0.5) and NoScript (1.8.9.7) and even though HA is on my whitelist with everything allowed, I just don't get the dropdown menu when I click the button.  A completely clean FF profile with no addons installed works fine.

I notice the same thing, I turned disabled Adblock Plus on hydrogenaudio.com and they are working fine.

  • Egor
  • [*][*][*][*][*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #52
I'm using Opera 9.63 and cannot switch between About Me/Topics/Posts/Comments/Friends in smb.'s profile. 

Works here.

Try a clean install (in a separate folder).

Hydrogenaudio Server Switch
Reply #53
Is anybody else seeing a large gap between the emoticons / quick access and the post text box in Firefox v3 when replying to a post. IE7 works fine.

IE7


FF v3


1680x1050 Res

Who are you and how did you get in here ?
I'm a locksmith, I'm a locksmith.

  • Garf
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #54
Is anybody else seeing a large gap between the emoticons / quick access and the post text box in Firefox v3 when replying to a post. IE7 works fine.

IE7


FF v3


1680x1050 Res


I see this as well. I don't know enough CSS to fix that one, though. If someone else does and can give a hint where the problems is, that is welcome.

  • Synthetic Soul
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #55
It seems to be caused by the fact that the containing table cell (id: ed-0_options-bar) uses "width: auto".  If you remove that the whole table fills the whole width in FF and Chrome just like it does in IE (i.e.: the issue is the width of the containing cell, not the padding on the emoticons).

NB: this style is applied inline:

Code: [Select]
<td valign="top" nowrap="nowrap" id="ed-0_options-bar" class="rte-option-panel" style="height: auto; display: block; width: auto;">

It is possible that other changes within the table cell would mean that "width: auto" would behave more consistently, but it's a little to dissect in a few minutes.  I am testing using FF3 with Firebug to alter styles on the fly.
  • Last Edit: 28 January, 2009, 04:25:54 AM by Synthetic Soul
I'm on a horse.

  • Lucho
  • [*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #56
Or change width to 100% , works fine in Chrome, Safari

Nice upgrade 

  • TBeck
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #57
Congratulations! Very nice Design and much faster page loading now for me.

But there seems to be something wrong with the downloads. If you try to download TAK 1.1.0, you will be asked to log in.

There is also a similar report in this thread.

  Thomas

  • Alexxander
  • [*][*][*][*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #58
...
But there seems to be something wrong with the downloads. If you try to download TAK 1.1.0, you will be asked to log in.

There is also a similar report in this thread.
...

Download window for TAK 1.1.0 pops up on my Firefox v3 and also IE7 (Vista SP1) and works fine but when clicking the link to download LossyWav in the other thread I get an error page (on both browsers):

Quote
Sorry, an error occurred. If you are unsure on how to use a feature, or don't know why you got this error message, try looking through the help files for more information.
The error returned was:

Sorry, but you do not have permission to use this feature. If you are not logged in, you may do so using the form below if available.


I want to thank the HA crew for this great site and succefull server switch. Everything hase low response times again. But there are some small problems I just discovered.

When I edit my post I have 2 options: "Full Edit" mode works OK but not the "Quick Edit" mode. When Quick Editting post I'm able to edit the post content but when hitting the "Complete Edit" or the "Use Full Editor" the browser jumps to the top of the page. Button "Cancel Edit" works correctly. This I've only tried on Firefox v3.0.5.
  • Last Edit: 28 January, 2009, 09:58:21 AM by Alexxander

  • Synthetic Soul
  • [*][*][*][*][*]
  • Global Moderator
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #59
Garf,  I am extremely impressed by the speed of the site (and with the speed at which it was moved).

I was just waxing lyrical to a friend who maintains a medium/large forum.  Are you able to provide details of the hosting set-up that I could pass on to him?

I'm posting to a thread, rather than PM'ing, as I suspect that some other members may be interested as well.

Many thanks.
I'm on a horse.

  • Garf
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #60
I believe the downloads issue is fixed now.

  • Alexxander
  • [*][*][*][*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #61
I believe the downloads issue is fixed now.

All downloads, at least the ones I tried, working now 

  • DARcode
  • [*][*][*][*][*]
  • Members (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #62
Lightning fast now. Are there any plans to bring us the combo box back, for easier forum navigation?
Maybe. It was one of the ugliest hacks we had, so I'm not really enthusiastic about it. It will also be harder to fit in the new layout.
That was the thing in upper right which navigated me right to the Off-Topic or CD Hardware/Software section?
That's the feature I'm missing most in the moment.

Edit: typo
Great work: nice new pro layout and very good response times, thanks.
I miss the combo box too, it's was pretty convenient.
WavPack 4.80.0 -b384hx6cmv / qaac 2.59 -V 100

  • lvqcl
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #63
I'm using Opera 9.63 and cannot switch between About Me/Topics/Posts/Comments/Friends in smb.'s profile. 

Works here.

Try a clean install (in a separate folder).

Thanks. After deleting all cached files and cookies (and disabling proxy) Opera works here too 

  • fbuser
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #64
The speed is fine now and the new layout looks nice, but I have problems with the new RSS feeds. I'm getting always only the first post of a topic as a RSS item, when a new post was added to the topic. This "works" only once for each topic. For each topic for which I got an RSS item I don't get further notifications (probably because I'm getting only the first post of a topic). Can someone confirm this misbehavior?

  • IgorC
  • [*][*][*][*][*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #65
I have a problem with Chrome 2.0.159.0 . To be enable to read post of the topic I should switch to Linear+ mode each time.
No problem with another browsers.
  • Last Edit: 28 January, 2009, 10:03:57 PM by IgorC

  • shakey_snake
  • [*][*][*][*][*]
  • FB2K Moderator
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #66
This new, fast server is fast.
elevatorladylevitateme

  • Garf
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #67
It seems to be caused by the fact that the containing table cell (id: ed-0_options-bar) uses "width: auto".  If you remove that the whole table fills the whole width in FF and Chrome just like it does in IE (i.e.: the issue is the width of the containing cell, not the padding on the emoticons).

NB: this style is applied inline:

Code: [Select]
<td valign="top" nowrap="nowrap" id="ed-0_options-bar" class="rte-option-panel" style="height: auto; display: block; width: auto;">

It is possible that other changes within the table cell would mean that "width: auto" would behave more consistently, but it's a little to dissect in a few minutes.  I am testing using FF3 with Firebug to alter styles on the fly.


Hmm, I simply don't see the lines you posted in the output! I see this:
Code: [Select]
  <td nowrap='nowrap' id='ed-0_options-bar' class="rte-option-panel" style='width:0px;' valign='top'></td>
  <td id='ed-0_spacer-bar' width='4px'>&nbsp;</td>
  <td nowrap='nowrap' style='width:100%;' id='ed-0_main-bar' class="rte-buttonbar" valign='top'>
  • Last Edit: 29 January, 2009, 01:51:49 AM by Garf

  • Garf
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #68
The speed is fine now and the new layout looks nice, but I have problems with the new RSS feeds. I'm getting always only the first post of a topic as a RSS item, when a new post was added to the topic. This "works" only once for each topic. For each topic for which I got an RSS item I don't get further notifications (probably because I'm getting only the first post of a topic). Can someone confirm this misbehavior?


IPB seems to do this by design. Bah!

I'll see if I can change that.

  • Lucho
  • [*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #69
Hmm, I simply don't see the lines you posted in the output! I see this:
Code: [Select]
  <td nowrap='nowrap' id='ed-0_options-bar' class="rte-option-panel" style='width:0px;' valign='top'></td>
  <td id='ed-0_spacer-bar' width='4px'>&nbsp;</td>
  <td nowrap='nowrap' style='width:100%;' id='ed-0_main-bar' class="rte-buttonbar" valign='top'>

Thats because you are viewing it with IE , it seems that IPB applies different styles for IE and the rest or something is messed up in template.
You could contact IPB support to clear this issue.
  • Last Edit: 29 January, 2009, 03:10:45 AM by Lucho

  • ExUser
  • [*][*][*][*][*]
  • Read-only
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #70
http://replaygain.hydrogenaudio.org/ is not directing to the right site at the moment, thanks to Rasi for reporting.
  • Last Edit: 29 January, 2009, 03:25:38 AM by Canar

  • Garf
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #71
Hmm, I simply don't see the lines you posted in the output! I see this:
Code: [Select]
  <td nowrap='nowrap' id='ed-0_options-bar' class="rte-option-panel" style='width:0px;' valign='top'></td>
   <td id='ed-0_spacer-bar' width='4px'>&nbsp;</td>
   <td nowrap='nowrap' style='width:100%;' id='ed-0_main-bar' class="rte-buttonbar" valign='top'>

Thats because you are viewing it with IE , it seems that IPB applies different styles for IE and the rest or something is messed up in template.
You could contact IPB support to clear this issue.


No, I'm using Firefox 3.0 on Linux.
  • Last Edit: 29 January, 2009, 04:17:52 AM by Garf

  • Garf
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #72
http://replaygain.hydrogenaudio.org/ is not directing to the right site at the moment, thanks to Rasi for reporting.


Fixed

  • Lucho
  • [*]
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #73
No, I'm using Firefox 3.0 on Linux.

Oh right my mistake    maybe some cache misleading, so the width of 'ed-0_options-bar' element must be set to 100% not 0px like its now.

  • Garf
  • [*][*][*][*][*]
  • Developer (Donating)
Hydrogenaudio Server Switch
Reply #74
The speed is fine now and the new layout looks nice, but I have problems with the new RSS feeds. I'm getting always only the first post of a topic as a RSS item, when a new post was added to the topic. This "works" only once for each topic. For each topic for which I got an RSS item I don't get further notifications (probably because I'm getting only the first post of a topic). Can someone confirm this misbehavior?


IPB seems to do this by design. Bah!

I'll see if I can change that.


Should be fixed now.