Skip to main content

Topic: foo_httpcontrol (Read 692878 times) previous topic - next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
foo_httpcontrol
Reply #850
it works! Tested it both in user-components and components.

Tested only on a portable install, but I think that´s not important.

  • Shizane
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #851
i then copy the the foohttpcontroldata folder to
c/documents settings\DAW\Aplication Data\foobar2000\user-components\foo_httpcontrol

wrong, where did you get you should copy this folder there? it goes to c:\documents settings\DAW\Aplication Data\foobar2000\ as it always did. also notice the error message states a last bit of the path where the component expects to find its data.


hey i followed the instructions but still cant apply it to my browser.
here are the screenshots

Folder Path-----------|Browser--------------|Template Error



I am using Foobar 1.1 portable

my portable location is
  • Last Edit: 07 November, 2010, 03:30:18 AM by Shizane

foo_httpcontrol
Reply #852
quote from component's readme.html, installation section: "if portable mode was selected during installation, extract [foo_httpcontrol_data] to foobar2000 installation folder."

so, move foo_httpcontrol data one level above the configuration folder where it currently resides, judging by your screenshot.

  • Shizane
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #853
quote from component's readme.html, installation section: "if portable mode was selected during installation, extract [foo_httpcontrol_data] to foobar2000 installation folder."

so, move foo_httpcontrol data one level above the configuration folder where it currently resides, judging by your screenshot.


No help with that as well

Folder Path-----------|Browser--------------|Template Error


also i dont quite understand what the template error screenshot means :S

  • Shizane
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #854
ok
getting this error now


  • Shizane
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #855
Just created a small theme of my own, and decided to share ... maybe I missed some stuff from the API - if anyone likes it I will continue working on it. Should work in any modern browser.

Ivan


nice theme  but it loads only a flat screen with no action cant do anything


i get this error while performing search
  • Last Edit: 07 November, 2010, 09:00:39 AM by Shizane

foo_httpcontrol
Reply #856
empty "Home directory" setting in component preferences, you don't need that.

  • Shizane
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #857
awesome didnt know it was such a silly mistake thanks a lot
another thing i wanted to know is it possible to run the songs in the panel without actually running the player??
  • Last Edit: 07 November, 2010, 01:10:20 PM by Shizane

  • classpro
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #858
I have tried real hard to follow the install directions, but I can't get the remote access to work.  I get the following error message when I try to log in remotely:

"Something went wrong: no templates found!

Check console for details.

Get more templates!"

I tried with just the default template and with Ajquery in the foo_httpcontrol_data subfolder.


Foobar is showing HTTPControl under preferences/tools
startserver is checked
I have pointed Firefox to the "listen in" location. 
I have not changed anything else in the settings. 

I'd appreciate any help you can give me.

  • mixel
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #859
The http plugin works very great for me. But when i'm using lxofith iPhone skin and do a search and get only 1 result and I select that one, something goes wrong. The current playing track starts again, instead of the selected track. But when there are multiple results, and i select the second result for example, then that results just starts.

It also happens in a playlist: if you select to track at the top of the list, the 'now playing' track starts again. I've taken a look into the iphonenav.js code, but cannot really find a solution.

Maybe someone had the same problem, an knows a fix?

foo_httpcontrol
Reply #860
"Something went wrong: no templates found!
Check console for details.

so, why don't you follow this suggestion and open foobar2000 console, where you'll find exact reason of this failure?

foo_httpcontrol
Reply #861
But when i'm using lxofith iPhone skin and do a search and get only 1 result and I select that one, something goes wrong.


unfortunately, I cannot reproduce this on desktop browsers - searching, clicking and stuff works just fine. I don't have any nearby iphone to test, so...

  • marnaish
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #862
I developed a Android Remote for Foobar (FooMote - free available on google market) using the webinterface. I was wondering if it is possible to rate the files via webinterface?

More informtation about the remote: http://www.banamalon.net/android/?p=515

foo_httpcontrol
Reply #863
I'll add support for invoking any context menu command when I figure out how to do it.

foo_httpcontrol
Reply #864
I was wondering if it is possible to rate the files via webinterface?

atm it's only possible together with runcommand

then use:

Code: [Select]
runcmdStr = ' /runcmd-playlist="Playback Statistics/Rating/' + rating + '"';
command('CmdLine', runcmdStr);

where rating is the new value

foo_httpcontrol
Reply #865
no need to use foo_runcmd anymore, I'll post new version soon.

foo_httpcontrol
Reply #866
no need to use foo_runcmd anymore, I'll post new version soon.


ahh, good news

  • L4nt0m
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #867
About a year I posted my previous config for this component, mainly to use it as a remote for ios devices. Last week, I updated the config, to make it feel more like a real app.
The main difference is that it now uses the iScroll script, to mimic the scrolling behaviour of native ios apps, while keeping the header and footer in the same place.

I hope you like it!

Screens:
     


Download the new SimpleBasic config here
  • Last Edit: 29 November, 2010, 06:09:57 PM by L4nt0m

  • Beavis04
  • [*][*]
foo_httpcontrol
Reply #868
Plugin doesn't work for me, I'm able to browse on my android the 192.168.1.10 website, but getting any app to connect doesn't work. Does anyone have any ideas?

Windows Firewall off.
Hardware Firewall off.
Correct IP entered in
Correct Port entered in

Still doesn't connect.
  • Last Edit: 03 December, 2010, 04:59:54 AM by Beavis04

  • tberman333
  • [*][*][*]
foo_httpcontrol
Reply #869
Plugin doesn't work for me, I'm able to browse on my android the 192.168.1.10 website, but getting any app to connect doesn't work. Does anyone have any ideas?

Windows Firewall off.
Hardware Firewall off.
Correct IP entered in
Correct Port entered in

Still doesn't connect.

Have you been able to connect from the local machine using http://127.0.0.1:8888/ ?

That will ensure that the plugin is correctly installed in Foobar.
GO WHALE!!!

My Website

  • tberman333
  • [*][*][*]
foo_httpcontrol
Reply #870
Has anyone noticed that scrolling in playlists does not seem to work in the KEVO congif on an Android phone?  I have tried it with both the default browser and with DophinHD browser.  Everything else seems to work fine it in.

Any thoughts?
GO WHALE!!!

My Website

  • Beavis04
  • [*][*]
foo_httpcontrol
Reply #871
Thanks tberman333, I ended up giving up. It worked on my computer locally but no foobar android apps can connect. Other apps are able to connect to this computer fine though so I gave up!
  • Last Edit: 11 December, 2010, 07:00:44 AM by Beavis04

  • er_or
  • [*]
foo_httpcontrol
Reply #872
I don't know why, but it does not work for me "Something went wrong: no templates found!"
1) latest version of opera
2) installed components[foo_httpcontrol.dll and foo_httpcontrol_data folder] under "C:\Documents and Settings\<username\>Application Data\foobar2000\user-components\foo_httpcontrol"
3) configured foobar -> preferences -> HTTP control under listen on 127.0.0.1 : 8888


foo_httpcontrol
Reply #873
according to documentation, you have to put foo_httpcontrol_data folder to C:\Documents and Settings\<username\>Application Data\foobar2000
moreover, the path where component expects to find foo_httpcontrol_data is clearly shown in fb2k console error message.

  • regi24
  • [*][*]
foo_httpcontrol
Reply #874
no need to use foo_runcmd anymore, I'll post new version soon.


In my own interface I already set the rating for the currently-playing using the runcmd command but right now I'm trying to set the rating of an item from the playlist.

Is this gonna be possible with the next release??

Thanks!