Skip to main content

Topic: foo_audioscrobbler 1.4.7 (Read 737326 times) previous topic - next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
  • Florian
  • [*][*][*][*][*]
  • Moderator
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #25
I was able to reproduce this two or three times and I'm working on a solution currently. Seems that it's not related to the submissions server being online or not.

Thanks for pointing!
Mp3tag - universal multi-format tag editor
http://www.mp3tag.de/en/

  • molnart
  • [*][*][*][*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #26
It quits fine today. Florian, any chance the ghost process appears when the plugin wasn't able to reach the submit server?


i had the same. it was ghosting yesterday, today it works  ,
btw. my fb2k eats up more than 17 meg of ram (but most probably this is not related to audioscrobbler)

  • Florian
  • [*][*][*][*][*]
  • Moderator
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #27
Version 1.3.1 fixes a problem with leaving a ghost process of foobar2000 on exit and adds the reset page feature to to preferences page.
  • Last Edit: 08 May, 2006, 10:36:43 AM by Florian
Mp3tag - universal multi-format tag editor
http://www.mp3tag.de/en/

  • Thief
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #28
After updating to 0.3.1 I'm constantly getting 100% cpu usage.
Can send you my foobar2000.cfg if you need it for your investigations.

edit: Unfortunately I deleted the 0.3.0. Can somebody please upload it somewhere? TIA.
  • Last Edit: 08 May, 2006, 01:36:27 PM by Thief

  • Florian
  • [*][*][*][*][*]
  • Moderator
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #29
After updating to 0.3.1 I'm constantly getting 100% cpu usage.
Can send you my foobar2000.cfg if you need it for your investigations.

edit: Unfortunately I deleted the 0.3.0. Can somebody please upload it somewhere? TIA.

You can try with 1.3.2 from the initial post
Mp3tag - universal multi-format tag editor
http://www.mp3tag.de/en/

  • Thief
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #30
You can try with 1.3.2 from the initial post

working like a charm, thanks for the quick update

  • Wedge
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #31
works great here. thank you for this nice plugin.

  • frazered
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #32
thanks for the update 

foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #33
I got "Cannot connect to server. " with 1.3.2 all the time.. What to do?
I have tried to delete the foobar2000.cfg but still the same thing.
Don't have any firewall or NAT.
With 1.2.6 it works just fine, but foobar crashes at exit.
  • Last Edit: 13 May, 2006, 07:31:26 PM by evil_hacler

  • RasaFrasa
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #34
So apparently nothing has been submitted for over a week.  I checked and I had over 400 in my cache and my last.fm hasn't updated at all.  I've even removed my config file and tried anew and still this is all I get in the console every time a song is played:

Quote
Cannot connect to server.
Not submitting. Cache contains 1 tracks.
Not submitting. Cache contains 2 tracks.
...

Any idea what's going on?

  • Klato
  • [*][*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #35
Sweet, I was wondering why foobar never seemed to close (which caused much frustration when trying to update plugins, as they were already being accesed by the ghost =)

foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #36
So apparently nothing has been submitted for over a week.  I checked and I had over 400 in my cache and my last.fm hasn't updated at all.  I've even removed my config file and tried anew and still this is all I get in the console every time a song is played:

Quote
Cannot connect to server.
Not submitting. Cache contains 1 tracks.
Not submitting. Cache contains 2 tracks.
...

Any idea what's going on?

Just use version 1.2.6, 1.3.2 isn't working.

  • RasaFrasa
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #37
Just use version 1.2.6, 1.3.2 isn't working.

Where can I find a copy of v1.2.6?  All the links I find don't work.

foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #38
I have occasionally been getting a message from Last.fm saying "Some tracks you submitted have not been added to your profile for the following reason: Spam protection triggered: You submitted a track dated earlier than your last submission."

Today I ran ethereal to sniff the submissions to Last.fm and noticed the duplicate it spoke of. If seemed to happen after I played a track without title information. Audioscrobbler did not submit that track (correctly), but after the track finished it submitted the previous track (that had title information) again with the same timestamp as when it submitted it previously.

From my console:
[blockquote][15:50:21] Submission succeeded.
[15:52:45] on_endoftrack
[15:52:48] Track has no artist or title info - not submitting to Audioscrobbler.
[15:53:49] Track has no artist or title info - not submitting to Audioscrobbler.
[15:55:34] Submitting track to Audioscrobbler...
[15:55:35] Submission succeeded.[/blockquote]

The first submission is for the track with file info. I then played one track without title info. The submission at 15:55 had the same content as the one from 15:50 -- the track with the title info.

foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #39

Just use version 1.2.6, 1.3.2 isn't working.

Where can I find a copy of v1.2.6?  All the links I find don't work.

http://files.upl.silentwhisper.net/upload3...bbler_1.2.6.zip

  • RasaFrasa
  • [*]

  • Smiff
  • [*][*][*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #41
oh noes
i see theres this 1.3x that fixes the hang on foobar exit (just what i wants!)
then i gets to the end of thread,
and everyone is says use 1.2.6 

  • lav-chan
  • [*][*][*][*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #42
Well... i haven't used this component, so i don't know how reliable it is. But if it isn't working for you, you could try the Audioscrobbler Beta, which has been working pretty awesome for me since i started using it a couple weeks ago. It requires you to run a stand-alone application in the background, but it isn't as annoying as it sounds (it's tiny and it starts with foobar automatically).

Of course, before you do that you should report the problem to Florian, you know, so he can try to fix it.
~

  • r3fu53d
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #43
It's working great for me. Thank you very much! Your work is much appreciated!

  • kantai
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #44
1.3.2 is working perfectly fine for me. (foobar .9.3.1, windows 2000)

foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #45
Is there any way to implement a "flush cache" or a "submit cache" button? Or both? Thanks.

  • iGold
  • [*][*][*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #46
I agree, to have "submit cache" button will be good. It will not need to listen new track specially for sending cached info to server.

  • anand
  • [*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #47
Submitting track to Audioscrobbler...
Submission failed: bad authorization.
Submitting 2 cached tracks to Audioscrobbler...
Submission failed: bad authorization.
Submitting 3 cached tracks to Audioscrobbler...
Submission failed: bad authorization.
Submitting 4 cached tracks to Audioscrobbler...
Submission failed: bad authorization.
Submitting 5 cached tracks to Audioscrobbler...
Submission failed: bad authorization.

it was working fine earlier...


I see this as well if I leave the player open for a while without using it.  Any chance of enhancing the plugin so that if it does fail to submit due to bad authorization, it'll try to re-handshake on its own?  Not that closing and restarting foobar is that big a deal but it'd be nice if I could skip that step

  • Florian
  • [*][*][*][*][*]
  • Moderator
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #48
foo_audioscrobbler 1.3.3 hopefully fixes some random DNS issues and re-handshakes on bad authorization responses.
Mp3tag - universal multi-format tag editor
http://www.mp3tag.de/en/

  • Sphix
  • [*][*][*]
foo_audioscrobbler 1.4.7
Reply #49
Thanks! I've just installed v1.3.3 
-foobar2000 + Burrrn + EAC
-HD 80Gb using High QualityVBR MP3s